Wie ben ik

Sinds 2009 werk ik als casemanager en sinds 2014 als arbeidsdeskundige. De afgelopen jaren heb ik verschillende werkervaringen opgedaan binnen de zorg, HRM en verzuim & re-integratie. Aandacht voor mensen heb ik al zolang ik mijzelf ken. Inspireren, leren en activeren van mijn omgeving gevuld met mensen doe ik graag. Dankzij deze verschillende ervaringen ben ik erachter gekomen dat ik het meest blij word van werken als casemanager en arbeidsdeskundige binnen de sector zorg, onderwijs, productiebedrijven en zakelijke dienstverlening.

Ik geef mensen graag richting in hun mogelijkheden en invulling van inzetbaarheid vanuit empathie. Ik voel mij als een vis in het water als ik mensen mag ondersteunen bij het maken van keuzes gericht op werk, inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Mijn optimistische houding met een lach op mijn gezicht is het geheim van mijn succes. Luisteren, begrijpen, inleven en confronteren van mijn omgeving doe ik dagelijks. Met de nodige push en flair weet ik daarom mijn doelen te bereiken. Resultaten behalen en pragmatisch te werk gaan met elkaar met een tikje eigenwijsheid is voor mij belangrijk in mijn werk. Het is heerlijk om te confronteren en mensen een spiegel voor te houden, niet om te irriteren, juist om te kijken hoe kom ik verder. Hierdoor krijg je meer zelfkennis waardoor je betere keuzes kan maken. Wat zie jij in de spiegel?

Mijn kracht is op effectieve wijze vanuit vertrouwen en harmonie een beeld te vormen van de belevingswereld van mensen. Ik heb een natuurlijk vermogen mij in de ander te verplaatsen. Dit maakt dat ik duidelijk hoor wat er gezegd wordt en de beleving versta. Ik heb een luisterend oor met begrip voor iedere situatie. Of ik de situatie altijd begrijp is niet mijn gewenste doel.

Graag wil ik samen met de medewerker tot het gewenste resultaat komen. Ieder mens is de regisseur van zijn of haar eigen leven en toekomst. Iedereen acteert in de hoofdrol in zijn of haar eigen stuk. Iedereen is de sleutel van zijn of haar eigen succes, waarin ik graag help dit succes te realiseren. Ik wil graag de ondersteunende persoon zijn bij het regisseren van je eigen toekomst, vandaar de naam toekomstregisseur.

Tot snel,

Aphrodite